Vinduer og døre

Vinduer og døre på den energioptimerede måde​

Trækker det fra dine vinduer og døre? Eller ønsker du bare at skifte til nogle nye, der kan spare dig for en masse på energiregningen?

Hos Christiansen Tømrer og Snedker ApS skifter vi gerne dine døre og vinduer, og du får automatisk en uddannet og erfaren energivejleder med i købet.

Derfor kan du være sikker på, at du ikke bare får de optimale materialer til dine nye vinduer og døre, men at vi for eksempel også rent praktisk ved, hvordan man isolerer korrekt.

Dine døre og vinduer giver bygningen karakter

Når man udskifter vinduer og døre, kan man også ændre på bygningens karakter. Der er pludselig muligheder for at slå flere vinduer sammen til et, der giver større lysindfald og udsyn.​

Eller eksempelvis fjerne lidt af væggen og udvide med en dobbeltdør ud til en terrasse. Vi kan rådgive dig om de mange muligheder. Både når det gælder bygningens karakter og om at finde en energioptimeret løsning.

Vi lytter til dine ønsker, behov og ud fra dem og de økonomiske rammer, giver vi vores bud på den rette løsning.

Få nye vinduer og døre der vil glæde dig i mange år

Døre og vinduer kan være en stor investering. Du kan dog hurtigt vinde en masse hjem, fordi du kan opnå en væsentligt lavere varmeregning med de nye energioptimerede produkter.

Samtidig er det også en investering, der holder i mange år. Derfor er det også vigtigt, at du får en løsning, du bliver glad for. Begge dele skal vi nok sørge for.

Vi kører dagligt i byer som Hinnerup, Hammel og Hadsten samt Aarhus og omegn og kigger gerne forbi med et uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre.

Vil du høre mere om mulighederne, så kontakt os på telefon
(+45) 24 90 56 20 eller på lc.tomrer@mail.dk.​​