Tagarbejde

Tagarbejde du glæder dig over ude og inde​

​Er tiden inde til at give din bygning et løft, der både kan ses og mærkes? Med et nyt tag får din bygning både et nyt udseende og et bedre varmeregnskab. Med ordentligt tagarbejde får du samtidig en langvarig sikkerhed mod diverse skader.

Hos Christiansen Tømrer og Snedker ApS kan vi sikre dig det hele. Når vi udfører dit tagarbejde, får du tilmed en uddannet energivejleder med i prisen.

Derfor har du garanti for, at din løsning er den optimale også i forhold til varmeregningen.

Vi udfører alle former for arbejde med tage

Vi kan hjælpe dig med alt fra mindre udbedringer af sternbrædder, tagplader eller et enkelt spær til den totale udskiftning, der giver din bygning ny karakter.

Først sætter vi os grundigt ind i dine ønsker og rådgiver i forhold til blandt andet valg af materiale, energioptimering og andre muligheder. Alt sammen afstemt med dit budget.

Herefter kan vi i fællesskab aftale, hvordan du vil have dit tagarbejde udført.

Få energioptimeret tagrenovering hele vejen

Når du bruger os til dit tag, har du altid en energivejleder på pladsen til de uforudsete spørgsmål, der kan opstå undervejs.

Desuden har vi erfaring, er kvalitetsbevidste og sætter en ære i at overholde alle aftaler når vi udfører arbejdet.

Det er ikke nogen hemmelighed, at dit tag også bliver vores visitkort, og vi vil gøre meget for, at du bliver glad for både resultatet og processen.

Vi renoverer og lægger nyt tag dagligt i Hinnerup, Hammel og Hadsten samt Aarhus området og kan hurtigt kigge forbi med et uforpligtende tilbud.

Tag fat i os på telefon (+45) 24 90 56 20 eller på lc.tomrer@mail.dk, hvis du vil høre mere om mulighederne.​​