Profil

Christiansen Tømrer & Snedker​

Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for tømrerfaget

Går du med boligdrømme, du gerne vil have realiseret? Eller har du måske et ønske om at energioptimere? Hos Christiansen Tømrer & Snedker vil vi med glæde hjælpe dig. Vores mål er altid at levere kvalitetsløsninger, der er tilpasset dine behov og ønsker.

Energioptimeret tømrer- og snedkerløsninger

Vi har stor erfaring med at udføre en lang række tømrer- og snedkeropgaver såsom:

  • Tagarbejde
  • Døre og vinduer
  • Om- og tilbygning

Vores uddannelse i energivejledning gør, at vi altid kan rådgive dig i at vælge optimale klima- og energieffektive løsninger. Vi kan dermed sikre dig, at du får en holdbar løsning, der samtidig reducerer din energiregning.

Tømrer og snedker i Hinnerup

​Christiansen Tømrer & Snedker er en kompetent og konkurrencedygtig virksomhed i Hinnerup ved Hadsten og Hammel, der blev etableret af Lars Christiansen i 2006. En af vores vigtigste værdier er at opretholde en god kundekontakt med en tæt og ærlig kommunikation, så vi har det bedst mulige grundlag for at opfylde dine forventninger. Hos os kommer kunden altid i første række, og vi er altid først tilfredse med vores arbejde, når du også er.

Du er altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular her på siden, hvis du ligger inde med spørgsmål til os og vores tømrer- og snedkeropgaver. Det er også muligt at komme i kontakt med os på telefon (+45) 24 90 56 20 eller på e-mail lc.tomrer@mail.dk, hvor vi ligeledes er klar til at rådgive dig og komme med et uforpligtende tilbud.​