Vi tilbyder

Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for tømrerfaget

Tagarbejde du glæder dig over ude og inde

​Er tiden inde til at give din bygning et løft, der både kan ses og mærkes? Med et nyt tag får din bygning både et nyt udseende og et bedre varmeregnskab. Med ordentligt tagarbejde får du samtidig en langvarig sikkerhed mod diverse skader.

Hos Christiansen Tømrer og Snedker ApS kan vi sikre dig det hele. Når vi udfører dit tagarbejde, får du tilmed en uddannet energivejleder med i prisen.

Derfor har du garanti for, at din løsning er den optimale også i forhold til varmeregningen.

Vi udfører alle former for arbejde med tage
Vi kan hjælpe dig med alt fra mindre udbedringer af sternbrædder, tagplader eller et enkelt spær til den totale udskiftning, der giver din bygning ny karakter.

Først sætter vi os grundigt ind i dine ønsker og rådgiver i forhold til blandt andet valg af materiale, energioptimering og andre muligheder. Alt sammen afstemt med dit budget.

Herefter kan vi i fællesskab aftale, hvordan du vil have dit tagarbejde udført.

Få energioptimeret tagrenovering hele vejen
Når du bruger os til dit tag, har du altid en energivejleder på pladsen til de uforudsete spørgsmål, der kan opstå undervejs.

Desuden har vi erfaring, er kvalitetsbevidste og sætter en ære i at overholde alle aftaler når vi udfører arbejdet.

Det er ikke nogen hemmelighed, at dit tag også bliver vores visitkort, og vi vil gøre meget for, at du bliver glad for både resultatet og processen.

Vi renoverer og lægger nyt tag dagligt i Hinnerup, Hammel og Hadsten samt Aarhus området og kan hurtigt kigge forbi med et uforpligtende tilbud.

Tag fat i os på telefon 24 90 56 20 eller på lc.tomrer@mail.dk, hvis du vil høre mere om mulighederne.​​

Vinduer og døre på den energioptimerede måde​

Trækker det fra dine vinduer og døre? Eller ønsker du bare at skifte til nogle nye, der kan spare dig for en masse på energiregningen?

Hos Christiansen Tømrer og Snedker ApS skifter vi gerne dine døre og vinduer, og du får automatisk en uddannet og erfaren energivejleder med i købet.

Derfor kan du være sikker på, at du ikke bare får de optimale materialer til dine nye vinduer og døre, men at vi for eksempel også rent praktisk ved, hvordan man isolerer korrekt.

Dine døre og vinduer giver bygningen karakter
Når man udskifter vinduer og døre, kan man også ændre på bygningens karakter. Der er pludselig muligheder for at slå flere vinduer sammen til et, der giver større lysindfald og udsyn.​

Eller eksempelvis fjerne lidt af væggen og udvide med en dobbeltdør ud til en terrasse. Vi kan rådgive dig om de mange muligheder. Både når det gælder bygningens karakter og om at finde en energioptimeret løsning.

Vi lytter til dine ønsker, behov og ud fra dem og de økonomiske rammer, giver vi vores bud på den rette løsning.

Få nye vinduer og døre der vil glæde dig i mange år
Døre og vinduer kan være en stor investering. Du kan dog hurtigt vinde en masse hjem, fordi du kan opnå en væsentligt lavere varmeregning med de nye energioptimerede produkter.

Samtidig er det også en investering, der holder i mange år. Derfor er det også vigtigt, at du får en løsning, du bliver glad for. Begge dele skal vi nok sørge for.

Vi kører dagligt i byer som Hinnerup, Hammel og Hadsten samt Aarhus og omegn og kigger gerne forbi med et uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre.

Vil du høre mere om mulighederne, så kontakt os på telefon 24 90 56 20 eller på lc.tomrer@mail.dk.​​

​Ombygning og tilbygning på den energirigtige måde

Drømmer du om at udnytte pladsen anderledes? Udvide? Eller energioptimere? Så er tiden måske inde til en tilbygning eller ombygning.

Den slags opgaver har vi stor erfaring med hos Christiansen Tømrer og Snedker ApS, og til forskel fra mange andre, kan vi tilbyde dig en energivejleder med i prisen når du får lavet en til- eller ombygning.

Fordelen er, at når din tømrer er energivejleder, får du en daglig garanti for optimal indsigt og arbejde på pladsen. Du kan altid spørge, og er ikke i tvivl om, hvorvidt isoleringen, dampspærren og så videre, nu også er udført korrekt.

Vi udfører alle former for tilbygning
Har du behov for ombygning eller tilbygning er vi altid klar med råd og vejledning. Ud fra dine ønsker aftaler vi i fællesskab den optimale løsning inden for de økonomiske rammer og tidsplanen

Vi udfører blandt andet følgende opgaver inden for tilbygning og ombygning

  • tilbygning til beboelse
  • tilbygning til garage og udebygninger
  • opførsel af udestuer
  • opførsel af pavilloner, terrasse og garage
  • opførsel af tagterrasse
  • etablering af trægulve
  • udnyttelse af tagetage
  • udnyttelse tørrelofter​​

Lad os stå for hele din ombygning
Udover til- og ombygning kan vi også opføre nybyggeri for private. Det gør vi i tæt samarbejde med vores gode og faste samarbejdspartnere inden for blandt andet el-, vvs-, murer- og malerfaget.

Det er gode folk med samme høje krav til kvalitet og ansvar som os selv. Hvis du ønsker, at vi skal stå for hele din ombygning og tilbygning, kan vi tilknytte de samme faste partnere.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.