Energivejleder der sikrer dit projekt optimalt

Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for tømrerfaget

Når du vælger at udskifte tag eller vinduer, så brug en tømrer, der selv en energivejleder. Så har du garanti for, at alt er som det skal være, og at du får den optimale løsning.

Samtidig slipper du for at skulle tilknytte en separat energivejleder og sparer tid og penge.

Hos Christiansen Tømrer og Snedker ApS har vi uddannelsen som energivejleder og rådgiver derfor automatisk vores kunder om klima- og energieffektive bygninger.

Vi udfører typisk projekter både for private, andelsforeninger, udlejere, boligforeninger, seniorboliger og virksomheder i Hinnerup, Hadsten og Hammel samt Aarhus og omegn.

Hvorfor skal din tømrer også være energivejleder?

Udover at du sparer et led, får du også sikkerhed for at alt bliver udført optimalt i det daglige arbejde. Undervejs i processen med for eksempel udskiftningen af et tag kan der opstå udfordringer, som måske ikke var til at forudse i en indledende samtale med en energivejleder.

Det bliver ikke et problem, når du bruger en tømrer og snedker, der også har uddannelsen. Vi ved eksempelvis også, hvordan man rent praktisk isolerer korrekt.

Vil du bruge os til et projekt, kan vi give dig det fulde overblik og rådgive om, hvordan du bedst reducerer din energiregning. Det kan for eksempel være ved udskiftning af tag eller vinduer, ved efterisolering og hvis du ønsker at skifte varmekilde.

Få en energivejleder med i købet

Overvejer du en energioptimeret renovering eller ombygning af din bygning eller bolig? Så tag fat i vores energivejleder.

Vi kan både rådgive om energiforbedringer og den optimale rækkefølge, så du sparer mest muligt samt sørge for at det også bliver en succes.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.